مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: محصول سویا از سطح ۴۱ هکتار از اراضی این شهرستان برداشت و به اداره غله بازرگانی تحویل داده شد.  

بهروز قمرزاده گفت: امسال  محصول سویا از ارقام سالند و sk در دزفول کشت شده که به طور میانگین، از هر هکتار حدود ۲ تن محصول برداشت شد.

او افزود: کشت سویا موجب اصلاح خاک زراعی و پایداری تولید محصول کشت شده بعد از آن می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی  دزفول هدف از کشت سویا را تامین روغن و خوراک دام و طیور دانست و گفت: با توجه به اینکه گیاه سویا جزو خانواده بقولات است، در حاصلخیزی و بهبود ساختمان خاک، تناوب زراعی موثر است و بر میزان عملکرد محصول بعد از خود تأثیر به سزایی دارد.

سالانه افزون بر ۲.۵ میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی در دزفول تولید می‌شود.

آقای قمر زاده  گفت: بیش از یک هزار تن کنجد مقاوم به ریزش از زمین‌های کشاورزی شهرستان دزفول برداشت شد.

او  افزود: سطح زیر کشت کنجد ناشکوفا که نوع مقاوم به ریزش محسوب می‌شود در پهنه‌ای به وسعت یک هزار و ۵۸ هکتار زمین زراعی دزفول اجرا شد.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول می‌گوید: متوسط برداشت کنجد از هر هکتار حدود یک تن است که این محصول به صورت مکانیزه و با استفاده از کمباین برداشت و روانه بازار شده است.

آقای قمر زاده افزود: قابلیت کاشت، داشت و برداشت به صورت کاملا مکانیزه از جمله ویژگی‌های این رقم کنجد است که مشکلات برداشت را کاملا برطرف کرده است.

او گفت: تولید دانه روغنی کنجد در دزفول و خوزستان با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی دارای شرایط مطلوب از نظر کیفی و کمی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار